We nodigen je graag uit voor de verkiezing van een nieuw bestuur van de Fietsersbond Deinze. Deze gaat door op woensdag 16 maart 2016 om 20 u. in de Rekkelinge, Désiré Delcroixstraat 1A, 9800 Deinze. Als beloning voor jouw komst bieden we je alvast een gratis fluohesje en een drankje aan. Om praktische redenen kregen we graag een seintje of je al dan niet aanwezig zal zijn

(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0494 64 93 84). Aangezien de voorzitter van de Fietsersbond Deinze ontslag heeft genomen, willen we ieder lid van de fietsersbond de kans geven om zich kandidaat te stellen voor één van de kernfuncties van ons bestuur of gewoon lid te worden van het bestuur.


Hier vind je een beschrijving van de verschillende functies en de vaardigheden die een kandidaat zou kunnen bezitten om deze functie uit te voeren. Uiteraard zijn dit ideale profielen, je hoeft dus niet aan alle criteria te voldoen. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent en een hart voor de fiets hebt. Voor het voorzitterschap moet je wel minimum 6 maand lid zijn van de fietsersbond. Mocht je interesse hebben voor één of meerdere functies stuur dan je gemotiveerde kandidatuur voor zondag 13 maart 2016 door naar Eddy Donné (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met de vermelding van functie(s) (voorzitter, ondervoorzitter, secretaris, penningmeester of gewoon bestuurslid) waarvoor je kandideert.

 

 {flike} {ttweet}{plusone}

Aanvullende gegevens